enda

Linda Laage S. Olsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Arvingerne 3 2017 Focus puller Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Focus puller Tv-serie
I blodet 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Kameraassistent Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Focus puller Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Focus puller Tv-serie
Heartless 2 2015 Focus puller Tv-serie
Comeback 2015 Focus puller DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 B-fotograf, 2. kamera DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 B-fotograf DK/Kort fiktion
Spies og Glistrup 2013 B-fotograf DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Focus puller Tv-serie
Belinda Beautiful 2012 B-fotograf DK/Kort fiktion
Frit fald 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
Brainy 2011 Focus puller DK/Kort fiktion
Søen i spejlet 2010 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Alting bliver godt igen 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Her bor Jensen 2010 Focus puller DK/Kort fiktion
Smukke mennesker 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Storm 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 B-fotograf, Clapper/loader DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Dansen 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Fotografassistent Tv-serie
En forelskelse 2008 B-fotograf DK/Kort fiktion
Kandidaten 2008 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Klinteskoven 2007 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Ekko 2007 Fotografassistent DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 B-fotograf DK/Kort fiktion
Tempelriddernes skat II 2007 B-fotograf DK/Spillefilm
Forsvunden 2006 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Skyggen af tvivl 2006 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Fluerne på væggen 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Opbrud 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Les amours perdus 2005 B-fotograf DK/Kort fiktion
Unge Andersen 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Fucking 14 2005 B-fotograf DK/Kort fiktion
Afveje 2005 B-fotograf DK/Kort fiktion
Return to Sender 2005 2. fotografassistent DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Loader DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Clapper/loader DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Clapper/loader DK/Spillefilm
Bokseren 2003 2. focus puller DK/Kort fiktion
Tvilling 2003 Clapper/loader DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Clapper/loader DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.