enda

Liv Sandberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Før frosten 2019 Rekvisitør DK/Spillefilm
Friheden 2018 Rekvisitør Tv-serie
Herrens veje 2 2018 Set rekvisitør Tv-serie
De standhaftige 2016 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Regi Tv-serie
Bedrag 1 2016 Regi Tv-serie
Den danske pige 2015 Kostumeassistent U/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Påklæder Tv-serie
Lykke 2011 Set rekvisitør Tv-serie
Ensom er noget man er for sig selv 2009 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.