enda
Person

Magnus Kasting

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Elsker dig for tiden 2022 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Smagen af sult 2021 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Gidseltagningen II 2019 Chefrekvisitør Tv-serie
Herrens veje 2 2018 Chefrekvisitør Tv-serie
Fuglene over sundet 2016 Rekvisitør DK/Spillefilm
Undercover 2016 Grafik DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Regi Tv-serie
Lang historie kort 2015 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Nylon 2015 Set rekvisitør DK/Kort fiktion
Steppeulven 2014 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Rekvisitør (2. unit) DK/Spillefilm
Vildfugl 2012 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Den skaldede frisør 2012 Rekvisitør DK/Spillefilm
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Regi Tv-serie
En familie 2010 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Chefrekvisitør Tv-serie
Dansen 2008 Set rekvisitør DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Påklæder, Set rekvisitør DK/Spillefilm
Ibrahim 2007 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Vikaren 2007 Påklæder DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Rekvisitør DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Far til fire - gi''r aldrig op! 2005 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm