enda

Malte Udsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Når dyrene drømmer 2014 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Tarok 2013 Fotograf DK/Spillefilm
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Steadicam DK/Kort fiktion
Min smukke datter 2011 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Upstairs 2011 B-fotograf DK/Kort fiktion
Dirch 2011 Steadicam DK/Spillefilm
Et raadhus til alvor og fest 2010 Steadicam-operatør DK/Dokumentarfilm
Broderskab 2010 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Original 2009 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Profetia 2009 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
De unge år 2007 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Paragraf 15 2007 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Fighter 2007 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Emmalou 2006 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Uhyret 2005 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Inden frosten 2005 Steadicam-operatør U/Spillefilm
WK III - To af os 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Mellem os 2003 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 Fotografassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Falkehjerte 1999 Video-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.