enda

Martin Samsøe

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Psykosia 2019 B-fotograf DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 2. B-fotograf DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 2. fotografassistent DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Steadicam-assistent DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 B-fotograf Tv-serie
Kartellet 2014 Steadicam-assistent DK/Spillefilm
Sorg og glæde 2013 Steadicam-assistent DK/Spillefilm
Ladyboy 2011 B-fotograf DK/Kort fiktion
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Focus puller DK/Dokumentarfilm
Noget i luften 2011 Steadicam-assistent DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Himmerland 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Fotografassistent Tv-serie
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.