enda

Michala Steiner-Rode

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Regi Tv-serie
De standhaftige 2016 Rekvisitør DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Regi Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Regi Tv-serie
Hjørdis 2015 Rekvisitør Tv-serie
Sommeren '92 2015 Rekvisitør DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Rekvisitør DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Rekvisitør Tv-serie
Familien Gregersen 2004 Rekvisitør DK/Spillefilm
Hannah med H 2004 Location assistent U/Spillefilm
Tvilling 2003 Scenograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.