enda

Mikael Kort

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ser du månen, Daniel 2019 Grip DK/Spillefilm
Håbet 2018 Grip Tv-serie
Friheden 2018 Grip Tv-serie
Underverden 2017 Grip DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Grip DK/Spillefilm
Pistol 2016 Grip DK/Kort fiktion
I blodet 2016 Grip DK/Spillefilm
Bridgend 2015 Grip DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Grip DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Low loader DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.