enda

Mikkel Bentzen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Før frosten 2019 Belysningsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Den skyldige 2018 Belyser DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Belyser DK/Spillefilm
Mercur 2017 Belyser Tv-serie
Kærlighed og andre katastrofer 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Belyser Tv-serie
Op med halen 2014 Belyser Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Belyser Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Belyser Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Belyser Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Belyser Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Belyser Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Belyser Tv-serie
Jagten 2013 Belyser DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Belysningsmester Tv-serie
Noget i luften 2011 Belyser DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The Movie 2009 Belysningsmester DK/Spillefilm
Kristian 2009 Belyser Tv-serie
Pagten 2009 Lyssætter Tv-serie
Flugten 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Belysningsmester Tv-serie
Dommeren 2005 Belyser DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Belyser DK/Spillefilm
Afsked 2004 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Krøniken 2004 Belyser Tv-serie
Bondefanger 2003 Belyser DK/Kort fiktion
Forsvar 2003 Belyser Tv-serie
Postkort fra Mars 2001 Belyser DK/Kort fiktion
Woyzeks sidste symfoni 2001 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.