enda

Mikkel Find

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dan Dream 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Kærlighed og andre katastrofer 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 B-fotograf Tv-serie
Sommeren '92 2015 B-fotograf DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 B-fotograf DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Fotograf Tv-serie
Det korte liv 2014 B-fotograf DK/Kort fiktion
Mekanikerne 2014 B-fotograf DK/Kort fiktion
Dannys dommedag 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
En du elsker 2014 B-fotograf, 2. kamera DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Clapper/loader DK/Spillefilm
Tarok 2013 Clapper/loader DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 2. kameraassistent Tv-serie
Verdenssøn 2012 B-fotograf DK/Kort fiktion
Over kanten 2012 B-fotograf DK/Spillefilm
Vildfugl 2012 Clapper/loader DK/Kort fiktion
Far til fire - til søs 2012 Clapper/loader DK/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 Clapper/loader Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Clapper/loader Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Clapper/loader Tv-serie
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 B-fotograf DK/Kort fiktion
Beast 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Clapper/loader DK/Spillefilm
Sky 2010 Focus puller DK/Kort fiktion
Min bedste fjende 2010 Clapper/loader DK/Spillefilm
Submarino 2010 Clapper/loader DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Clapper/loader DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Clapper/loader DK/Spillefilm
Wallander 2008 Clapper/loader Tv-serie
Det som ingen ved 2008 Clapper/loader DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Video-assistent DK/Spillefilm
Nynne 2006 Video-assistent Tv-serie
Springet 2005 Trommeslageren DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.