enda

My Thordal

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jagtsæson 2019 Klipper DK/Spillefilm
Mødregruppen 2019 Klipper DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Klipper DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Klipper DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 A-klipper DK/Spillefilm
Bedre skilt end aldrig 2016 Klipper Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Klipper Tv-serie
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Klipper DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Klipper Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Klipper Tv-serie
Dicte 2 2014 Klipper Tv-serie
Bankerot 2014 Klipper Tv-serie
Antboy 2013 Klipper DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Klipper Tv-serie
Kongens foged - sat på gaden 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
En plads i solen 2012 Klipper U/Spillefilm
Et blad falder til Himlen 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
Beast 2011 Klipper, Stillfotograf DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Klipper Tv-serie
Hjemmefronten - fjenden bag hækken 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Borgen 1 2010 Klipper Tv-serie
De vilde svaner 2009 Klip DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Klip DK/Spillefilm
Storm 2009 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Klipper DK/Spillefilm
Spillets regler 2008 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Mechanical Love 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
En forening i modvind 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Tempelriddernes skat II 2007 Klipper DK/Spillefilm
Afghan muscles 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Under bæltestedet 2006 Klip DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Klip Tv-serie
Offscreen 2006 Klip DK/Spillefilm
Nynne 2005 Lys, Klip DK/Spillefilm
Store planer 2005 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Frunk 2003 Klip DK/Kort fiktion
Jesus & Josefine 2003 Klip Tv-serie
9 præludier om kærlighed 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Anja efter Viktor 2003 Klipper DK/Spillefilm
Min elskede 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Nikolaj og Julie 2002 Klip Tv-serie
Bertram & co 2002 Trailer-klipper DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Forestillinger om utroskab 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Under dagen 2000 Klip DK/Kort fiktion
State Of Bliss 2000 Klip DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 Klip Tv-serie
Max 2000 Klippeassistent DK/Spillefilm
En helvedes uge 2000 Klipper DK/Kort fiktion
Digital Workshop 1999 1999 Klip Antologi
Airmax and the Cottonball Monsters 1999 Klip DK/Kort fiktion
True Story 2 1998 Klip DK/Kort fiktion
Karrusel 1998 Klippeassistent Tv-serie
Den ultimative kvinde 1997 Klip DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.