enda

Neel Rønholt

(1984 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En helt almindelig familie 2019 Helle, mor DK/Spillefilm
Kæledyrenes Hemmelige Liv 2 2019 Stemme U/Spillefilm
UglyDolls 2019 Stemme U/Spillefilm
Peter Kanin 2018 Flopsy U/Spillefilm
Coco 2018 Mor U/Spillefilm
Mercur 2017 Anne-Marie Jensen Tv-serie
Thorn 2017 Unge Lisa DK/Spillefilm
Tinkas juleeventyr 2017 Nille Tv-serie
Peter og dragen 2016 Grace U/Spillefilm
Kæledyrenes hemmelige liv 2016 Katie U/Spillefilm
Juleønsket 2015 Signe Tv-serie
Klokkeblomst og legenden om ønskedyret 2014 Silvia U/Spillefilm
Klokkeblomst og piratfeen 2014 Silvia U/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Sibylle Weyse, skuespillerens unge kone Tv-serie
Dicte 1 2013 My Tv-serie
A Touch of Magic 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
Nedtællinger 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
Sover Dolly på ryggen? 2012 Ungt par DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Eva Lauersen Tv-serie
Ludvig og julemanden 2011 Santa Lucia Tv-serie
Sandheden om mænd 2010 Nina, date 2 DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Freja Tv-serie
Dig og mig 2008 Mette DK/Spillefilm
Himmerland 2008 Sofie DK/Spillefilm
A viking saga: Son of Thor 2008 Dagmar DK/Spillefilm
Kollegiet 2007 Katrine DK/Spillefilm
Om natten 2007 Mette DK/Kort fiktion
Krummerne - så er det jul igen 2006 Stine DK/Spillefilm
Skyggen af tvivl 2006 Liv DK/Kort fiktion
Efter brylluppet 2006 Mille DK/Spillefilm
Råzone 2006 Lise DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Amalie DK/Spillefilm
Min søsters børn i sneen 2002 Amalie DK/Spillefilm
Monsteret 2002 Medvirkende DK/Kort fiktion
Min søsters børn 2001 Amalie, 16 år DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.