enda

Niels Reedtz Johansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Fotograf DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Fotograf DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Fotograf Tv-serie
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Cheffotograf DK/Spillefilm
Bitter Pille 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Antboy 2013 Cheffotograf DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Fotograf Tv-serie
Oldboys 2009 Foto, Kameraoperatør DK/Spillefilm
Huset overfor 2009 Foto DK/Kort fiktion
Shanes verden II 2009 Foto Tv-serie
Hvor fanden er Herning? 2009 Fotograf Tv-serie
En historie om en pigetrio 2009 Fotograf DK/Kort fiktion
Alliancen 2008 Foto DK/Kort fiktion
En sikker vinder 2008 Fotograf DK/Kort fiktion
Gaven 2008 A-fotograf DK/Spillefilm
Koma 2006 Foto DK/Kort fiktion
En røverhistorie 2006 Fotograf DK/Kort fiktion
Nynne 2005 Foto DK/Spillefilm
The wild east - portræt af en storbynomade 2002 Foto DK/Dokumentarfilm
Det sublime 1998 Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.