enda

Oscar Dietz

(2000 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Antboy 3 2016 Pelle/Antboy DK/Spillefilm
Albert 2015 Egon DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Pelle/Antboy DK/Spillefilm
Sangen fra havet 2014 Ben U/Spillefilm
Hr. Peabody & Sherman 2014 Sherman U/Spillefilm
Antboy 2013 Pelle/Antboy DK/Spillefilm
Ernest & Célestine 2012 Stemme U/Spillefilm
Tad Stones - Den fortabte eventyrer 2012 Stemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.