enda

Peter Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den anden verden 2016 Lyd Tv-serie
Bedrag 1 2016 Lydoptagelser Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Lyd Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Lyd Tv-serie
Bankerot 2014 Lydoptagelser Tv-serie
Rytteriet II 2013 Lyd Tv-serie
Julestjerner 2012 Lyd Tv-serie
Borgen 2 2011 Lyd Tv-serie
Borgen 1 2010 Lyd Tv-serie
En dag i Europa 2008 Manus DK/Dokumentarfilm
Livvagterne 2008 Lyd Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Lyd Tv-serie
Krøniken 2004 Lyd Tv-serie
Som man behager 2003 Lyd Tv-film
Blinkende lygter 2000 Lydmix DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Lyd Tv-serie
Toast 1999 Lyd Tv-serie
Pas på mor 1998 Lyd Tv-serie
Madsen og co. 1996 Lyd Tv-serie
Den go'e, den onde og den virk'li sjove 1990 Lyd Tv-serie
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Lyd Tv-serie
Den røde tråd 1989 Bodyguard DK/Spillefilm
Nana 1988 Toneassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.