enda

Peter Steincke

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dræberne fra Nibe 2017 Conforming DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 DIT DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Conforming Tv-serie
Antboy 3 2016 DIT DK/Spillefilm
Anti 2016 DIT DK/Spillefilm
I blodet 2016 DIT DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Conforming DK/Spillefilm
Det korte liv 2014 DIT DK/Kort fiktion
Spies og Glistrup 2013 Filhåndtering DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Alexa DPX management DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.