enda

Petrine Agger

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De frivillige 2019 Linda DK/Spillefilm
Charmøren 2018 Konsulent DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Fuld dame DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 KFUK-frivillig 1 DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Pias mor DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Kisser DK/Spillefilm
Find Dory 2016 Konefisk U/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Medindsat Tv-serie
Heartless 2 2015 Miriam Tv-serie
Krigen 2015 Ulla DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Marianne Tv-serie
Natten er ung 2014 Elisabeth DK/Kort fiktion
Det andet liv 2014 Medvirkende DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Miriam Tv-serie
Valg i kommunen 2013 Grethe Jensen Tv-serie
Borgen 3 2013 Pernille Madsen Tv-serie
Jul i kommunen 2012 Grethe Jensen Tv-serie
Over kanten 2012 Kvindelig betjent DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Ellen Severin DK/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Lisbeth DK/Spillefilm
Tabu 2012 Psykolog DK/Kort fiktion
Carmen & Colombo 2011 Hanne Ipsen Tv-serie
Borgen 2 2011 Pernille Madsen Tv-serie
Borgen 1 2010 Pernille Madsen Tv-serie
Anna 2009 Mor DK/Kort fiktion
Winnie og Karina - The Movie 2009 Trisse DK/Spillefilm
Superbror 2009 Støttelærer DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Plejemor DK/Spillefilm
Album 2008 Sygeplejerske på ølejr Tv-serie
Cecilie 2007 Louise, lærer DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Hanne Tv-serie
2900 Happiness 2007 Læge Tv-serie
Fidibus 2006 Betjent 1 DK/Spillefilm
Store planer 2005 Socialrådgiver DK/Spillefilm
Klovn 2005 Ditte Tv-serie
Forbrydelser 2004 Elisabeth DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Frøken Strøm Tv-serie
Polle Fiction 2002 Lillian DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Charlotte, Annikas mor, Charlotte DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Britt DK/Spillefilm
Den gang jeg slog tiden ihjel 2001 Caspers mor DK/Kort fiktion
Ved Stillebækken 1999 Anna, stuepige på Stillebækgården Tv-serie
TAXA 1997 Medvirkende Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.