enda

Rasmus Bøgh Hansen

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Usynligt hjerte 2019 Location scout DK/Spillefilm
Mødregruppen 2019 Location manager DK/Spillefilm
Dronningen 2019 Location scout DK/Spillefilm
3 ting 2017 Location scout DK/Spillefilm
Underverden 2017 Location scout DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Location manager DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Location manager DK/Spillefilm
I blodet 2016 Location manager DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Location manager Tv-serie
To verdener 2008 2. instruktørassistent, Bag om filmen optagelser DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Fighter 2007 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Lotto 2006 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Producerassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.