enda

Rasmus Koch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undercover 2016 Rekvisitør DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Regi Tv-serie
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Rekvisitør U/Spillefilm
Krigen 2015 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Påklæder Tv-serie
Idealisten 2015 Rekvisitør DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
9. april 2015 Rekvisitør, 2. unit DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
Peter Pix (oversigt) 2013 Chefrekvisitør Tv-serie
Peter Pix - Skoen 2013 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Peter Pix: Vækkeuret 2013 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Peter Pix: Papkassen 2013 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kagen 2013 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Peter Pix: Dugen 2013 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Peter Pix: Violinen 2013 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Peter Pix: Bilen 2013 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pudekamp 2013 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pingvinen 2013 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Peter Pix: Gaven 2013 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Peter Pix: Ægget 2013 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kærestebrevet 2013 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Badehotellet 1 2013 Regi Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Regi Tv-serie
Lykke 2011 Rekvisitør Tv-serie
Mord 2009 Grafik DK/Dokumentarfilm
Flugten 2009 Rekvisitør DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Rekvisitør DK/Spillefilm
Gaven 2008 Rekvisitør DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Titelsekvens, Titeldesign DK/Dokumentarfilm
Kandidaten 2008 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
45 cm - Or Love as a Symbolic Communication Medium 2007 Rekvisitørassistent DK/Kort fiktion
Uden for kærligheden 2007 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Edderkoppen 2000 Digital artist Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.