enda

Rasmus Rise

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Location scout DK/Spillefilm
Hacker 2019 Location manager DK/Spillefilm
Dronningen 2019 Location manager DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Location manager Tv-serie
Mesteren 2017 Location manager DK/Spillefilm
Underverden 2017 Location manager DK/Spillefilm
Anti 2016 Location manager DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Location scout Tv-serie
Krigen 2015 Location assistent, Location scout, 2. unit DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Location manager DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Location scout DK/Spillefilm
1864 2014 Location scout Tv-serie
Rita 2 2013 Location manager Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.