enda

Rasmus Winther Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Lyddesign DK/Spillefilm
De dømtes børn 2017 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
...Når du kigger væk 2017 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Borg 2017 Lyddesign U/Spillefilm
Dem vi var 2016 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Nøgle hus spejl 2015 Lyddesign DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Lyddesign DK/Spillefilm
Ejersbo 2015 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Født til filmen 2015 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Sommeren '92 2015 Lyddesign DK/Spillefilm
Så meget godt i vente 2014 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Kartellet 2014 Tonemester DK/Spillefilm
Ai Weiwei The Fake Case 2013 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Skytten 2013 Lydmix DK/Spillefilm
Nordvest 2013 Lyddesign DK/Spillefilm
Free the mind 2012 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Lej en familie A/S 2012 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Kongens foged - sat på gaden 2012 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Kidd life 2012 Lyd DK/Dokumentarfilm
Niels Skousen - 40 år i dansk rock 2012 Musikmix DK/Dokumentarfilm
The Secret Society of Fine Arts 2012 Tonemester DK/Spillefilm
Moon rider 2012 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
A kind of paradise 2011 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Regnbueaber 2011 Tonemester (postproduktion) DK/Kort fiktion
Min min 2011 Lydefterarbejde DK/Dokumentarfilm
Hjemmefronten - fjenden bag hækken 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
Fever 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kim 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Opfindelsen af Dr. Nakamats 2009 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Headhunter 2009 Tonemester DK/Spillefilm
Roskilde 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Helena - Direktørens datter 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Lille soldat 2008 Tonemester DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Ekko 2007 Lyd DK/Spillefilm
Min bror 2007 Lyd U/Dokumentarfilm
Uden for kærligheden 2007 Tonemester DK/Spillefilm
Mechanical love 2007 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Daisy Diamond 2007 B-tonemester (mix) DK/Spillefilm
Hjemve 2007 B-tonemester DK/Spillefilm
Menneskenes land - min film om Grønland 2006 Lydmix DK/Dokumentarfilm
1 : 1 2006 Lydmix DK/Spillefilm
Freeway 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Dubbing U/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Lydeffekt-indspilning DK/Spillefilm
Det røde guld 2004 Lyd DK/Dokumentarfilm
Rukov - på sporet af den tabte tid 2004 Lyd DK/Dokumentarfilm
Højre hånd 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Bokseren 2003 Tonemester DK/Kort fiktion
Ulykken 2003 Toneassistent DK/Kort fiktion
At sige det til hende 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.