enda

Signe Baasch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ækte vare 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Baby 2014 Postproducer DK/Kort fiktion
Lulu 2014 Koordinator DK/Kort fiktion
Under den samme himmel 2013 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
De udvalgte 2013 Postproduktion DK/Dokumentarfilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Postproducer DK/Kort fiktion
Dual 2013 Postproduktionskoordinator U/Spillefilm
Cloud Chamber 2013 Postproduktionskoordinator Interaktive projekter
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Postproducer DK/Dokumentarfilm
I lossens time 2013 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Vilde piger 2012 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Sort kaffe & vinyl 2012 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Ninjago: Masters of Spinjitzu 2012 Postproducer Tv-serie
10 timer til Paradis 2012 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Petey og Ginger - og finanskrisen i Amerika 2012 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Talenttyven 2012 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Sådan er søskende - Lige midt imellem 2011 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Sådan er søskende - Mig og min tvilling 2011 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Sådan er søskende - Jennis storesøster 2011 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Rosa Morena 2011 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Isabella for real 2011 Producer (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
R 2010 VFX-koordinator DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Koordinator DK/Spillefilm
Det erotiske menneske 2010 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Manden med de gyldne ører 2009 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Sorte kugler 2009 Koordinator DK/Spillefilm
Æblet & Ormen 2009 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Klippekoordinator DK/Dokumentarfilm
Spillets regler 2008 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Frode - og alle de andre rødder 2008 Postproduktion DK/Spillefilm
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.