enda

Soile Ludjoi

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En frygtelig kvinde 2017 Special effects makeup DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Chefsminkør Tv-serie
Bedrag 1 2016 Hår og makeup Tv-serie
Swinger 2016 Frisør DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Chefsminkør Tv-serie
Kapgang 2014 Chefsminkør DK/Spillefilm
Baby 2014 Sminkør DK/Kort fiktion
Bankerot 2014 Chefsminkør Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Sminkør Tv-serie
Rita 2 2013 Makeup-supervisor Tv-serie
Spies og Glistrup 2013 Sminkør DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Makeup Tv-serie
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Chefsminkør DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Sminkør DK/Spillefilm
En familie 2010 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Sminkør DK/Spillefilm
Sky 2010 Stylist DK/Kort fiktion
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Nedenunder 2009 Kostumer, Makeup DK/Kort fiktion
Vanvittig forelsket 2009 Sminkør DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Sminkør DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Chefsminkør DK/Spillefilm
Dansen 2008 Sminkør DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Makeup Tv-serie
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Kostumier, Makeup DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Sminkør Tv-serie
Rene hjerter 2006 Makeup assistent DK/Spillefilm
Mørke 2005 Makeup DK/Spillefilm
Opbrud 2005 Chefkostumier, Sminkør DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Sminkør DK/Spillefilm
Switching 2003 Kostumier, Makeup DK/Spillefilm
Perforama 2002 Kostumer Tv-serie
Charlie Butterfly 2002 Makeup DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.