enda

Soraya Alaydrus

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dan Dream 2017 Kostumier DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Sminkeassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Nylon 2015 Kostumier DK/Kort fiktion
Badehotellet 2 2015 Kostumier Tv-serie
Norskov 1 2015 Kostumeassistent Tv-serie
Valg i kommunen 2013 Kostumier Tv-serie
MGP Missionen 2013 Kostumier DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Kostumier DK/Spillefilm
Jul i kommunen 2012 Kostumier Tv-serie
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Kostumier DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Kostumier DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Kostumier DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Kristian 2009 Kostumedesigner Tv-serie
Fri os fra det onde 2009 Kostumeassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Makeup assistent, Kostumeassistent DK/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Kostumer Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.