enda

Søren Krag Sørensen

(1942 - )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kærestesorger 2009 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Scenograf DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Scenograf DK/Spillefilm
Den rette ånd 2005 Scenograf DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Scenograf DK/Spillefilm
Dogon 2003 Instruktion, Manus, Stills DK/Dokumentarfilm
Møgunger 2003 Scenograf DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Art director Tv-serie
At kende sandheden 2002 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Flash of a Dream 2002 Produktionsdesign DK/Dokumentarfilm
Falkehjerte 1999 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Manden som ikke ville dø 1999 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Albert 1998 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Barbara 1997 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Nonnebørn 1997 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Bella min Bella 1996 Produktionsdesign, Produktionsdesign DK/Spillefilm
Operation Cobra 1995 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Nattevagten 1994 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Hjælp - min datter vil giftes 1993 Scenograf DK/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Scenografassistent U/Spillefilm
Kærlighedens smerte 1992 Produktionsdesign, Indspilningsleder DK/Spillefilm
Springflod 1990 Scenograf DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Scenograf DK/Spillefilm
Baby Doll 1988 Scenograf DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Scenograf DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Scenograf DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Scenograf DK/Spillefilm
Mor er major 1985 Produktionsdesign Tv-serie
De flyvende djævle 1985 Scenograf DK/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Scenograf DK/Spillefilm
Min farmors hus 1984 Scenograf DK/Spillefilm
Busters verden 1984 Scenograf DK/Spillefilm
Tukuma 1984 Scenograf DK/Spillefilm
Skønheden og udyret 1983 Rekvisitør DK/Spillefilm
Zappa 1983 Rekvisitør DK/Spillefilm
Udvikling 1982 Rekvisitør Tv-serie
Den ubetænksomme elsker 1982 Rekvisitør DK/Spillefilm
Gummi Tarzan 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kvindesind 1980 Scenograf DK/Spillefilm
Lille Virgil og Orla Frøsnapper 1980 Rekvisitør DK/Spillefilm
Næste stop - Paradis 1980 Rekvisitør DK/Spillefilm
Matador 1978 Produktionsdesign Tv-serie
Lille spejl 1978 Regi DK/Spillefilm
Honning måne 1978 Rekvisitør DK/Spillefilm
Terror 1977 Regi DK/Spillefilm
Clark 1977 Regi DK/Spillefilm
Hærværk 1977 Regi DK/Spillefilm
Hopla på sengekanten 1976 Scenograf DK/Spillefilm
Spøgelsestoget 1976 Regi DK/Spillefilm
Sømænd på sengekanten 1976 Regi DK/Spillefilm
Kassen stemmer 1976 Rekvisitør DK/Spillefilm
Normannerne 1976 Rekvisitør DK/Spillefilm
Per 1975 Scenografassistent DK/Spillefilm
Kun sandheden 1975 Regi DK/Spillefilm
Der må være en sengekant 1975 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det gode og det onde 1975 Rekvisitør DK/Eksperimentalfilm
Hovedjægerne 1971 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Istanbul Int. 1001 Documentary Film Festival 2004-03-03 Dogon
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.