enda

Steffen Benger

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvhenter 2019 Mastering DK/Spillefilm
Kina 2019 Mastering DK/Kort fiktion
Gooseboy 2019 Digital conform, Mastering DK/Spillefilm
Valhalla 2019 Mastering DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2018 Conforming DK/Spillefilm
Grænse 2018 Mastering U/Spillefilm
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Digital conform DK/Spillefilm
Vildheks 2018 Conforming, Mastering DK/Spillefilm
Næste stop 2018 DIT DK/Kort fiktion
Arvingerne 3 2017 Mastering Tv-serie
Gud taler ud 2017 Digital conform, Digital mastering DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Mastering Tv-serie
King 2015 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.