enda

Thomas Neivelt

(1960 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Norskov 2 2017 Belysningsmester Tv-serie
Svans 2016 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Sorgenfri 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Sorte måne 2015 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Arvingerne 1 2014 Belysningsmester Tv-serie
Broen 2 2013 Belysningsmester Tv-serie
Min søsters børn alene hjemme 2012 Belysningsmester DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Lys DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Belysningsmester DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Belyser Tv-serie
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Lys DK/Spillefilm
Wallander 2008 Belysningsmester Tv-serie
Ibrahim 2007 Lys DK/Kort fiktion
Uden for kærligheden 2007 Lys DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Belysningsmester DK/Spillefilm
I min verden 2006 Lys DK/Kort fiktion
Dear Wendy 2005 Belysningsmester DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Belysningsmester DK/Spillefilm
Små skred 2003 Lys DK/Kort fiktion
Bokseren 2003 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Dogville 2003 Belyser DK/Spillefilm
Little People: Big Discoveries 2002 Belysningsmester Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Lyssætter Tv-serie
It's all about love 2002 Belysningsmester DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Belysningsmester DK/Spillefilm
Pyrus på pletten 2000 Lys DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Lys DK/Spillefilm
Max 2000 Lys DK/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Belysningsmester DK/Spillefilm
Den blå munk 1998 Lys DK/Spillefilm
Så smukt! 1998 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Olsen-bandens sidste stik 1998 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Sunes familie 1997 Lys DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Belyser DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Belyser U/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Belyser U/Spillefilm
Det skaldede spøgelse 1992 Lys DK/Spillefilm
Europa 1991 Lys DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Lys DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Belysningsmester Tv-serie
Camping 1990 Lys DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Lys DK/Spillefilm
Springflod 1990 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Retfærdighedens rytter 1989 Lys DK/Kort fiktion
Tarzan Mama Mia 1989 Lys DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Lys DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Lys DK/Spillefilm
Rami og Julie 1988 Lys DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Lys DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Belyser Tv-serie
Barndommens gade 1986 Lys DK/Spillefilm
Ballerup Boulevard 1986 Belysningsassistent DK/Spillefilm
De flyvende djævle 1985 Lys DK/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Lys DK/Spillefilm
Mor er major 1985 Belysningsassistent Tv-serie
Ofelia kommer til byen 1985 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Drengen der forsvandt 1984 Lys DK/Spillefilm
Wonderful Copenhagen 1984 Lys DK/Kort fiktion
Fremtidens børn 1984 Lys DK/Dokumentarfilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Harry Klog 1983 Lys DK/Dokumentarfilm
Skønheden og udyret 1983 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.