enda

Thomas Schindel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vinterbrødre 2017 Line producer DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Line producer DK/Spillefilm
Hedensted High 2015 Produktionsleder Tv-serie
Lev stærkt 2014 Produktionsleder DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Produktionsleder Tv-serie
Svinehund 2011 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Applaus 2009 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Osman og Jeppe 2009 Produktionsleder Tv-serie
Forførerens fald 2008 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Dig og mig 2008 Indspilningsleder DK/Spillefilm
To verdener 2008 Indspilningsleder, 2. unit DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 1. instruktørassistent Tv-serie
Ekko 2007 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Instruktørassistent Tv-serie
Uhyret 2005 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Manderlay 2005 3. instruktørassistent DK/Spillefilm
Drabet 2005 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Dogville 2003 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
De fem benspænd 2003 Personlig assistent (Lars von Trier) DK/Dokumentarfilm
At kende sandheden 2002 Location manager (Jylland) DK/Spillefilm
Mit liv som Bent 2001 Indspilningsleder Tv-serie
På fremmed mark 2000 1. instruktørassistent (Jylland) DK/Spillefilm
Antons blå flyver 1996 Produktionsleder DK/Spillefilm
Kærlighedens smerte 1992 Runner DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Frederik, filminstruktør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.