enda

Tina Winholt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
DNA 2019 Line producer Tv-serie
I krig & kærlighed 2018 Line producer DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Line producer DK/Spillefilm
The Model 2016 Line producer DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Line producer DK/Spillefilm
9. april 2015 Line producer DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Line producer Tv-serie
Beatles 2014 Line producer U/Spillefilm
Alle for to 2013 Line producer DK/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 Line producer Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Line producer Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Line producer Tv-serie
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Line producer DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Line producer DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Producer DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Line producer Tv-serie
Oskar & Josefine 2005 Line producer DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Line producer Tv-serie
Nynne 2005 Line producer DK/Spillefilm
Store planer 2005 Line producer DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Line producer DK/Spillefilm
Annas dag 2003 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Manden bag døren 2003 Line producer DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Line producer Tv-serie
Dogville 2003 Produktionsleder (præproduktion) DK/Spillefilm
Okay 2002 Line producer, Postproduktion DK/Spillefilm
Ørkenens juvel 2001 Produktionsleder DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Produktionsleder DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Produktionsleder DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Produktionsleder (præ- og postproduktion) DK/Spillefilm
Under overfladen 1998 Produktionsleder (præ- og postproduktion) DK/Spillefilm
GUFOL-Mysteriet 1997 Produktionsleder Tv-serie
Ørnens øje 1997 Produktionsleder, Executive producer DK/Spillefilm
Charlot og Charlotte 1996 Produktionsleder Tv-serie
Belma 1996 Line producer DK/Spillefilm
Krystalbarnet 1996 Produktionsleder DK/Spillefilm
Juletestamentet 1995 Produktionsleder Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.