enda

Torben Christensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 2 2018 Grip Tv-serie
Herrens veje 1 2017 Grip Tv-serie
Bedrag 1 2016 Grip Tv-serie
Bedrag 2 2016 Grip Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Grip Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Grip Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Grip Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Grip Tv-serie
Klassefesten 2011 Grip DK/Spillefilm
Lykke 2011 Grip Tv-serie
Livvagterne 2008 Grip Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Grip Tv-serie
Verdensmesterens fald 2006 Grip DK/Kort fiktion
Krummerne - så er det jul igen 2006 Grip DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Grip DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Grip Tv-serie
Se dagens lys 2003 Grip Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.