enda

Troels Hoe

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Good Favour 2017 Compositing DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 VFX artist DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 VFX-supervisor Tv-serie
No Exit 2 - Rise Against 2014 Visual effects DK/Kort fiktion
Tidsrejsen 2014 Visual effects Tv-serie
Limbo 2011 Visual effects Tv-serie
Lykke 2011 VFX-supervisor Tv-serie
Borgen 1 2010 Visual effects Tv-serie
De vilde svaner 2009 Visual effects, Flame artist DK/Spillefilm
Vikaren 2007 Digital compositing DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Online-klipper Tv-serie
Kærlighed på film 2007 Digitale effekter DK/Spillefilm
In Transit 2005 Compositing DK/Kort fiktion
Nordkraft 2005 Online, Compositing DK/Spillefilm
Zakka West 2003 Ild- og røgeffekter DK/Spillefilm
A Piano Tale 2003 Digital artist DK/Kort fiktion
Forsvar 2003 Ild- og røgeffekter Tv-serie
Drengene fra Skt. Judes 2003 Online-klipper U/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Digital compositing DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.