enda

C More Entertainment

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Brakland 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Force Majeure 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Antboy 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Publikums Prisen 2015 Kristiansand International Children's Film Festival 2015 Antboy: Den Røde Furies hævn
Special Mention 2014 Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2014 I lossens time
The Interfilm Church Prize 2013 Lübeck, Nordische Filmtage 2013 I lossens time
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.