enda

Poul Eibyes Filmsteknik

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Halsskovfærgen 1956 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Læbeplantning 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mælk, smør og ost 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Omkring Ballerupliniens Indvielse 1949 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Balleruplinien elektrificeres 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
DSB overtager Slangerupbanen 1948 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Undergrundsbanen 1948 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Isbrydning på Randers Fjord 1947 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Skinnerne bliver længere og længere 1947 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Optog i Taastrup 1947 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Bremsestopperen 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tyske Transporter paa danske Statsbaner under Besættelsen 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Nakskov Skibsværft 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Døgnet rundt med D.S.B. 1944 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Glimt fra Storebælt under Krigen - No. 1, 1943 1944 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
D.S.B. - Nyt 1943 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Bornholm rundt 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De røgede Bornholmere 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
S/S Kama - Kalundborg-Aarhus 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Isbryderen Holger Danske 1942 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Blade af Jydsk Andels-Foderstofforretnings Historie 1938 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et trafikhistorisk Billede 1938 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Slægtsgaarden 1936 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Danmark 1935 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Otto Reicherts Flyvninger i Nakskov 1920 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Vigerslevulykken 1919 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.