Cinemateket er en del af Parkmuseerne

Parkmuseerne er et museumskvarter i hjertet af København. Beliggende i eller ud til grønne parker finder du seks museer: Davids Samling, Cinemateket, Den Hirschsprungske Samling, Rosenborg Slot, SMK (Statens Museum for Kunst) og Statens Naturhistoriske Museum.

parkmuseerne-logo_450

Her kan du opleve det bedste fra kunstens og naturens verden. Fra kronjuveler, internationale filmklassikere og meteoritter til dansk og international kunst i verdensklasse. Et besøg på museerne inviterer også til at nyde det grønne frirum i parkerne: Kongens Have, Botanisk Have og Østre Anlæg. Her kan du sætte tempoet ned, besøge legepladser og spise frokost eller nyde en kop kaffe i kvarterets mange caféer og restauranter.

Alt er inden for gåafstand, og med køb af Parkmuseernes billet får du adgang til alle seks museer til reduceret pris.

Aktuelt: 6 museer - 6 is

Snart kan du med dine egne smagsløg smage dig gennem museernes samlinger af kunst, kronjuveler, sjældne planter og filmklassikere. Til august præsenterer Østerberg Ice Cream og Parkmuseerne en serie af seks unikke is.

Velsmag og gastronomiske eksperimenter stod øverst på dagsordenen, da ismager Cathrine Østerberg begav sig ud i det usædvanlige samarbejde med Parkmuseerne. Og det kan ses i de overraskende valg af ingredienser og smagskombinationer.

Lavendel-nougat møder grønne krydderurter i Botanisk Haves sorbet. Hibiscus, pistacienødder og dadelsirup blandes i Davids Samlings mellemøstligt inspirerede is, og rosenvand og Yuzu-frugt går hånd i hånd i Rosenborgs mandelmælks-is.

Hver smagsvariant er inspireret af ét af kvarterets seks museer, og de seks unikke is kan smages til august, når to af museerne, Cinemateket og Statens Museum for Kunst, byder velkommen til Open Air biograf og SMK Fridays.

Ice cream display-web2048pix

Læs mere om Parkmuseerne på parkmuseerne.dk


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail:

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412