Pia Ankjær Poulsen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Gud taler ud 2017 Makeup DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Sminkør DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Sminkør DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Sminkør Tv-serie
Rosita 2015 Sminkør DK/Spillefilm
1864 2014 Sminkørassistent Tv-serie
Lev stærkt 2014 Sminkør DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Sminkør Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412