enda

Albert Rudbeck Lindhardt

(2001 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kollision 2019 Gustav DK/Spillefilm
Landet af glas 2018 Jas DK/Spillefilm
Håbet 2018 Hans Tv-serie
NABOspionen 2017 Vincents bror DK/Spillefilm
Den magiske juleæske 2016 Gregers DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Erik DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Albert Tv-serie
Familien Jul - i nissernes land 2016 William DK/Spillefilm
Transit 2015 Tobias DK/Kort fiktion
Grantræet 2011 Dreng DK/Kort fiktion
Mia og Migoo 2008 Stemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.