enda

Alex Suhr

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kirsebæreventyret 2019 Droneoperatør DK/Dokumentarfilm
Valhalla 2019 Droneoperatør DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Droneoperatør DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Droneoperatør DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Lysassistent DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Belyser DK/Spillefilm
Peter Pix (oversigt) 2013 Belyser Tv-serie
Peter Pix - Skoen 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix: Vækkeuret 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kagen 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix: Dugen 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix: Violinen 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix: Bilen 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pudekamp 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pingvinen 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix: Gaven 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix: Ægget 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kærestebrevet 2013 Belyser DK/Kort fiktion
I lossens time 2013 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Peter Pix: Papkassen 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Skytten 2013 Belyser DK/Spillefilm
Vildfugl 2012 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Moon Rider 2012 Belysningsassistent DK/Dokumentarfilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Lysassistent Tv-serie
Marie Krøyer 2012 Belyser DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Belyser DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Belyser DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Superbror 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Lysassistent Tv-serie
Livvagterne 2008 Belysningsmester Tv-serie
Dansen 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Gaven 2008 Belyser DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Fighter 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Uhyret 2005 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Flyd mine tårer 2005 Belyser DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.