enda
Person

Alexander Schepelern

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Viktor mod verden 2023 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Triangle of Sadness 2022 VFX U/Spillefilm
Gooseboy 2019 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Vivarium 2019 VFX-supervisor U/Spillefilm
Under bølgerne, over skyerne 2019 Compositing DK/Kort fiktion
Danmarks Sønner 2019 Facility manager DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2019 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Ud og stjæle heste 2019 VFX-supervisor U/Spillefilm
Under Træet 2018 Visual effects, Compositing supervisor U/Spillefilm
Dobbeltspil 2018 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Holiday 2018 Visual effects DK/Spillefilm
Dreaming Murakami 2018 Compositing DK/Dokumentarfilm
Grænse 2018 Facility manager U/Spillefilm
Vildheks 2018 Facility manager DK/Spillefilm
Good Favour 2017 Visual effects supervisor DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Compositing supervisor DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 Compositing supervisor DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Compositing DK/Spillefilm
En chance til 2015 Compositing DK/Spillefilm
Sommeren ''92 2015 Compositing DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Compositing DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 VFX artist DK/Spillefilm
The Salvation 2014 VFX-supervisor DK/Spillefilm
I lossens time 2013 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Kristian 2009 Digital artist Tv-serie
De vilde svaner 2009 Compositing DK/Spillefilm