enda

Alexander Schepelern

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Under the Tree 2018 Visual effects, Compositing supervisor U/Spillefilm
Dobbeltspil 2018 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Holiday 2018 Visual effects DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Compositing supervisor DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 Compositing supervisor DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Compositing DK/Spillefilm
En chance til 2015 Compositing DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Compositing DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 VFX artist DK/Spillefilm
The Salvation 2014 VFX-supervisor DK/Spillefilm
I lossens time 2013 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Kristian 2009 Digital artist Tv-serie
De vilde svaner 2009 Compositing DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.