enda

Andrea Vergara

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Antboy 3 2016 Statistkoordinator DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Mit 50/50 liv 2016 Statistkoordinator Tv-serie
Der kommer en dag 2016 Statistcasting DK/Spillefilm
Velkommen til Paradis 2015 Statistkoordinator DK/Kort fiktion
Op med halen 2014 Statistkoordinator Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Statistkoordinator Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Statistkoordinator Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Statistkoordinator Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Statistkoordinator Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Statistkoordinator Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Statistkoordinator Tv-serie
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Flyvere i natten 2014 Statistkoordinator DK/Kort fiktion
Alle for to 2013 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Antboy 2013 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 Statistkoordinator Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Statistkoordinator Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Statistkoordinator Tv-serie
The Secret Society of Fine Arts 2012 Statistcasting, 2. unit DK/Spillefilm
Drengen der ikke kunne svømme 2011 Statistkoordinator DK/Kort fiktion
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Maszynka do Swirkania 2007 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Tempelriddernes skat II 2007 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Fighter 2007 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.