enda

Andreas Krohn

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 B-fotograf DK/Spillefilm
Dobbeltspil 2018 Kameraassistent DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Focus puller Tv-serie
QEDA 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Svans 2016 2. fotograf DK/Kort fiktion
Fuglene over sundet 2016 2. kameraoperatør DK/Spillefilm
Tag stilling 2014 B-fotograf DK/Reklamefilm
Steppeulven 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Kameraassistent Tv-serie
Kapgang 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
Jagten 2013 B-fotograf DK/Spillefilm
I lossens time 2013 B-fotograf DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Focus puller Tv-serie
Antboy 2013 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Kapringen 2012 B-fotograf DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 B-fotograf DK/Spillefilm
The Life and Death of Thomas Simeon 2011 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Borgen 2 2011 Focus puller Tv-serie
Dirch 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
R 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Focus puller Tv-serie
Camping 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Bobby 2009 B-fotograf DK/Kort fiktion
Sorte kugler 2009 Clapper/loader DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Clapper/loader DK/Spillefilm
Evigt elskes kun det tabte 2008 B-fotograf DK/Kort fiktion
Grisen 2008 Clapper/loader DK/Kort fiktion
Livvagterne 2008 Fotografassistent Tv-serie
Gå med fred Jamil 2008 Clapper/loader DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Clapper/loader DK/Spillefilm
Goodbye Bluebird 2007 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Kærlighed på film 2007 Clapper/loader DK/Spillefilm
Ibrahim 2007 Video-assistent DK/Kort fiktion
En mand kommer hjem 2007 Clapper/loader DK/Spillefilm
Solia 2006 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Samurai 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Pels Pelsen 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
En soap 2006 Clapper/loader DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Clapper/loader DK/Spillefilm
Emmalou 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
1 : 1 2006 Video-assistent DK/Spillefilm
In Transit 2005 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Afveje 2005 B-fotograf DK/Kort fiktion
Deadline 2005 Clapper/loader DK/Kort fiktion
Les amours perdus 2005 B-fotograf DK/Kort fiktion
Forventningens glæde 2004 2. fotografassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.