enda

Anne Cathrine Sauerberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gooseboy 2019 Chefsminkør DK/Spillefilm
Børnehjemmet 2019 Makeup DK/Spillefilm
Mødregruppen 2019 Sminkør DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Chefsminkør DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Chefsminkør DK/Spillefilm
Skyggebokser 2017 Hår stylist DK/Kort fiktion
Tordenskjold & Kold 2016 Chefsminkør DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Chefsminkør Tv-serie
Flaskepost fra P 2016 Sminkør DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Chefsminkør Tv-serie
Idealisten 2015 Chefsminkør DK/Spillefilm
En chance til 2015 Makeupdesign DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Chefsminkør Tv-serie
Mænd og høns 2015 Makeup DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Chefsminkør DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Chefsminkør DK/Spillefilm
Lulu 2014 Frisør DK/Kort fiktion
2 piger 1 kage 2013 Sminkør DK/Kort fiktion
Rita 1 2012 Makeup Tv-serie
Talenttyven 2012 Makeup DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Chefsminkør DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Sminkør DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Makeup DK/Spillefilm
Empire North 2010 Makeup DK/Dokumentarfilm
En familie 2010 Sminkør DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Sminkør DK/Spillefilm
Headhunter 2009 Sminkør DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Makeup-konsulent DK/Spillefilm
Får 2009 Sminkør DK/Kort fiktion
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Makeup DK/Spillefilm
Dansen 2008 Chefsminkør DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Chefsminkør DK/Spillefilm
Gaven 2008 Sminkør DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Makeup Tv-serie
En soap 2006 Manus DK/Spillefilm
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Makeup DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Makeup Tv-serie
Rene hjerter 2006 Makeup DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Makeup DK/Spillefilm
Oskar & Josefine 2005 Chefsminkør DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Chefsminkør DK/Spillefilm
Nynne 2005 Chefsminkør DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Makeup Tv-serie
Brødre 2004 Makeup DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Makeup DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Makeup DK/Spillefilm
Min søsters børn i sneen 2002 Makeup DK/Spillefilm
Hjerteafdelingen 2002 Makeup Tv-serie
It's all about love 2002 Sminkør, 2. unit DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Makeup DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Makeup DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Makeup DK/Spillefilm
Grev Axel 2001 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Juliane 2000 Makeup DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Antenneforeningen 1999 Makeup DK/Kort fiktion
Klinkevals 1999 Makeup DK/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Makeup DK/Spillefilm
Motello 1998 Makeup DK/Spillefilm
Sunes familie 1997 Makeup DK/Spillefilm
Wolfgang 1997 Makeup DK/Kort fiktion
De største helte 1996 Makeup, Sminkør DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Makeup DK/Spillefilm
Carmen & Babyface 1995 Sminkør DK/Spillefilm
Flemming og Berit 1994 Makeup Tv-serie
Krummerne 1991 Makeup DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Makeup DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Casanova 1990 Makeup DK/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Makeup DK/Spillefilm
Sangen om kirsebærtid 1990 Makeup DK/Spillefilm
Sirup 1990 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Makeup DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Huller i suppen 1988 Special effects makeup (gorilla) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.