enda

Anne Tolkkinen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I Love You I Miss You I Hope I See You Before I Die 2019 Foley-klipper DK/Dokumentarfilm
Psykosia 2019 Foley-klipper DK/Spillefilm
Et militærdiktatur bag facaden 2019 Foley-klipper DK/Dokumentarfilm
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Foley-klipper DK/Spillefilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Foley-klipper DK/Spillefilm
Godless 2016 Foley-klipper U/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Foley-klipper DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Foley-klipper Tv-serie
Facing changes 2008 Lyd U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.