enda

Benjamin Mathiesen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jagtsæson 2019 Location manager DK/Spillefilm
Mødregruppen 2019 Location manager DK/Spillefilm
Kød & blod 2019 Location manager DK/Spillefilm
Harpiks 2019 Location manager DK/Spillefilm
Håbet 2018 Location manager Tv-serie
I krig & kærlighed 2018 Produktionsleder DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Location-koordinator DK/Spillefilm
Mercur 2017 Location manager Tv-serie
De standhaftige 2016 Runner DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Runner Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Runner Tv-serie
Det Mand Ikke Taler Om 2014 Scripter DK/Kort fiktion
1864 2014 Runner Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.