enda

Bjørg Serup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Før frosten 2019 Chefsminkør DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Hår- og makeupdesigner DK/Spillefilm
Under Træet 2018 Hår- og makeupdesigner U/Spillefilm
Congo 2018 Hår og makeup U/Spillefilm
Herrens veje 2 2018 SFX-makeup Tv-serie
Aminas breve 2017 Makeupdesign, Special effects makeup DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Hår og makeup DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Chefsminkør DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 SFX-makeup Tv-serie
9. april 2015 Chefsminkør DK/Spillefilm
Afvej 2015 Makeup DK/Kort fiktion
Krigen 2015 Hår- og makeup-designer DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Makeupdesign, Hår stylist DK/Spillefilm
1864 2014 Chefsminkør, Hår- og makeup-designer Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Hår- og makeupdesigner DK/Spillefilm
Miraklet 2014 Sminkør DK/Spillefilm
Jagten 2013 Chefsminkør, Hår- og makeupdesigner DK/Spillefilm
Antboy 2013 Chefsminkør DK/Spillefilm
Skytten 2013 Chefsminkør DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Hår- og makeupdesigner DK/Kort fiktion
Fortidens skygge 2012 Chefsminkør, Hår- og makeupdesigner DK/Spillefilm
Hemmeligheden 1:4 2012 Hår- og makeupdesigner Tv-serie
Hemmeligheden 3:4 2012 Hår- og makeupdesigner Tv-serie
Hemmeligheden 2:4 2012 Hår- og makeupdesigner Tv-serie
Hemmeligheden 2012 Hår- og makeupdesigner DK/Spillefilm
Hemmeligheden 4:4 2012 Hår- og makeupdesigner Tv-serie
Klassefesten 2011 Sminkør DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Makeupdesign DK/Spillefilm
Submarino 2010 Chefsminkør DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Chefsminkør, Hår- og makeupdesigner Tv-serie
Eksperimentet 2010 Chefsminkør, Hår- og makeupdesigner DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Hår- og makeupdesigner DK/Spillefilm
Camping 2009 Makeup DK/Spillefilm
Flugten 2009 Chefsminkør, Hår- og makeupdesigner DK/Spillefilm
Bobby 2009 Sminkør DK/Kort fiktion
Maj & Charlie 2008 Makeup Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 Makeup DK/Spillefilm
Rich Kids 2007 Chefsminkør DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Hår- og makeupdesigner, Chefsminkør DK/Spillefilm
Skyggen af tvivl 2006 Makeup DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 Hår og makeup DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Sminkør Tv-serie
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Makeup, Frisør DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Makeup DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Les amours perdus 2005 Hår og makeup DK/Kort fiktion
Pusher II 2004 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.