enda

Bo Asdal Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I love you I miss you I hope I see you before I die 2019 Lyddesigner DK/Dokumentarfilm
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Lyddesign DK/Spillefilm
Charmøren 2018 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Sig det' løgn, Luis 2018 Superviserende lydklipper, Re-recording mixer U/Spillefilm
Ternet Ninja 2018 Lyddesign DK/Spillefilm
Uro 2017 Tonemester DK/Kort fiktion
En frygtelig kvinde 2017 Lyddesign, B-tonemester DK/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Lyddesign, Lydmix DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Boom operator Tv-serie
Far til fire på toppen 2017 Lyddesigner, Lydmix, B-tonemester DK/Spillefilm
3 ting 2017 Lydeffekter DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Tonemester, Boom operator DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Lyddesign Tv-serie
Den anden verden 2016 Boom operator Tv-serie
Slip mine hænder 2015 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Den danske pige 2015 Playback operator U/Spillefilm
Lukas & The Aspies 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Riders 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Lyddesign Tv-serie
Nylon 2015 Lyddesign, Lydmix DK/Kort fiktion
Kampen om det tunge vand 2015 Foley-klipper Tv-serie
Mini 2014 Lyd DK/Kort fiktion
Lyden af Louis' venner 2014 Tonemester DK/Kort fiktion
Skammekrogen 2014 Tonemester Interaktive projekter
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Tonemester DK/Spillefilm
Democrats 2014 Lydeffekter DK/Dokumentarfilm
Klumpfisken 2014 Lydassistent DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Supplerende lydeffekter DK/Spillefilm
First Movers 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
For livet 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Antboy 2013 Boom operator, Tonemester DK/Spillefilm
Flugten til Hollywood 2012 Lyddesign, Lydmix DK/Dokumentarfilm
Waiting for Phil 2012 Lyd DK/Kort fiktion
SIA 2012 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Keep the Lights On 2012 Lydoptagelser (Danmark) U/Spillefilm
Free the mind 2012 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mødet med min far Kasper Højhat 2011 Lyd DK/Dokumentarfilm
Intet kan røre mig 2011 Lyddesign DK/Kort fiktion
Zomedy 2011 Lyddesign DK/Kort fiktion
Julegrisen 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Vilddyr 2010 Tonemester DK/Kort fiktion
Med lukkede øjne 2010 Lyd DK/Spillefilm
Huset overfor 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Mallorca 2009 Lyd DK/Kort fiktion
XY Anatomy of a Boy 2009 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Oldboys 2009 Boom operator DK/Spillefilm
Helt ærlig, mor og far! Klara - livvagtens datter 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
En sikker vinder 2008 Lyddesign DK/Kort fiktion
Besøget 2008 Lydefterarbejde DK/Kort fiktion
Partus 2006 Lydeffektklipper DK/Kort fiktion
Første person ental 2006 Boom operator DK/Kort fiktion
Sommeren 1995 Lydmix U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.