enda

Bo "Bowie" Craner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The House That Jack Built 2018 Grip-assistent DK/Spillefilm
QEDA 2017 Grip-assistent DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Grip DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Grip, 2. unit Tv-serie
Rosita 2015 Grip DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Grip DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Grip DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Grip Tv-serie
Dannys dommedag 2014 Grip-assistent, 2. unit DK/Spillefilm
Skytten 2013 Grip, Low loader DK/Spillefilm
Vildfugl 2012 Grip DK/Kort fiktion
Min søsters børn alene hjemme 2012 Low loader DK/Spillefilm
Brainy 2011 Grip DK/Kort fiktion
Dirch 2011 Grip-assistent DK/Spillefilm
En familie 2010 Grip DK/Spillefilm
Flugten 2009 Grip DK/Spillefilm
De vilde svaner 2009 Grip DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Grip-assistent DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Lowloader DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Grip DK/Spillefilm
Klinteskoven 2007 Grip-assistent DK/Dokumentarfilm
Fighter 2007 Grip-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.