enda

Christian Dahl

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Før frosten 2019 Location manager DK/Spillefilm
DNA 2019 Location manager Tv-serie
De standhaftige 2016 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Hedensted High 2015 Produktionsleder Tv-serie
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Bryllupsdag 2012 Executive producer DK/Kort fiktion
Det perfekte kup 2008 Manus-supervisor, 2. unit, Scripter, 2. unit DK/Spillefilm
En ægteskabelig affære 2007 Manus-supervisor DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.