enda

Christian H. Lund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 3 2017 Foley-klipper Tv-serie
Comeback 2015 Toneassistent DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Foley-optagelse DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Foley-optagelse DK/Spillefilm
Jagten 2013 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
7 pneumatiske skulpturer af Willy Ørskov 2012 Lyd DK/Dokumentarfilm
Talenttyven 2012 Tonemester DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Lydklipper Tv-serie
Julestjerner 2012 Foley-klipper Tv-serie
Parterapi 2010 Lyd, Indspilningstekniker DK/Spillefilm
Submarino 2010 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Lyd DK/Spillefilm
Flugten 2009 Tonemester DK/Spillefilm
Hannahs valg 2009 Foley recordist (Gran Canaria) U/Spillefilm
Lysets nøgle 2007 Lyd Tv-serie
Tempelriddernes skat II 2007 Tonemester DK/Spillefilm
Fighter 2007 Boom operator DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Foley-klipper Tv-serie
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Foley recordist DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 B-tonemester DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Foley recordist DK/Spillefilm
Lotto 2006 Foley recordist DK/Spillefilm
Prag 2006 Lydtekniker DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 B-tonemester DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Lydmix DK/Spillefilm
Drabet 2005 Foley-optagelse DK/Spillefilm
Min far er bokser 2004 Lyd DK/Kort fiktion
Forbrydelser 2004 Tonemester DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Foley-klipper Tv-serie
Bagland 2003 Lyd DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 B-tonemester DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Tonemester (ekstraoptagelser) DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 B-tonemester DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 B-tonemester DK/Spillefilm
Flyvende farmor 2001 Lyd DK/Spillefilm
Se mig nu 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Skoda 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Mit liv som Bent 2001 Lyd Tv-serie
D-Dag 2001 Lyd Tv-film
Max 2000 B-tonemester DK/Spillefilm
Bænken 2000 Foley-assistent DK/Spillefilm
Edderkoppen 2000 Boom operator Tv-serie
På fremmed mark 2000 Foley recordist DK/Spillefilm
Pizza King 1999 Lyd DK/Spillefilm
Motello 1998 Lyd DK/Spillefilm
Stævnemødet 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Taber! 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Sinans bryllup 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Fanny farveløs 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Skæbnetimen 1997 Lyd DK/Kort fiktion
At gå op ad væggen 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
Under New York 1996 Lyd DK/Dokumentarfilm
Tøsepiger 1996 B-tonemester DK/Spillefilm
De største helte 1996 Tonemester (Danmark) DK/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Toneassistent DK/Kort fiktion
Belma 1996 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Gensyn med en fremmed 1995 Lyd DK/Kort fiktion
Rokketanden 1995 Lyd DK/Dokumentarfilm
Menneskedyret 1995 Boom operator DK/Spillefilm
Tre små historier 1993 Lyd DK/Kort fiktion
Bulldozer 1993 Lyd DK/Kort fiktion
Ormehug 1992 Lyd DK/Dokumentarfilm
Rimini 1991 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.