enda

Christoffer Harding

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Usynligt hjerte 2019 Location scout DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Location manager DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Location manager DK/Spillefilm
Fantasten 2017 Location scout DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Location manager DK/Spillefilm
Forældre 2016 Location manager DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Location scout DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Location manager DK/Spillefilm
I blodet 2016 Location scout DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Location scout DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Location manager DK/Spillefilm
Comeback 2015 Location-research DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Location scout DK/Spillefilm
Jagten 2013 Location scout (Fyn) DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Location scout, 2. unit DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Location manager DK/Spillefilm
Lykke 2011 Location manager Tv-serie
Min bedste fjende 2010 Location scout DK/Spillefilm
En familie 2010 Location scout DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Location manager DK/Spillefilm
Submarino 2010 Location manager DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Location manager DK/Spillefilm
Flugten 2009 Location manager DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Location manager, Location scout DK/Spillefilm
Drømme i København 2009 Location manager DK/Dokumentarfilm
Maj & Charlie 2008 Location manager Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 Location scout DK/Spillefilm
Fighter 2007 Location manager DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Location manager DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Location scout, Produktionsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Location manager DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Location manager Tv-serie
Lotto 2006 Location manager DK/Spillefilm
En soap 2006 Location scout DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Location scout DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Location manager DK/Spillefilm
Drabet 2005 Location manager DK/Spillefilm
Klovn 2005 Location manager Tv-serie
Krøniken 2004 Location scout Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Location manager Tv-serie
Woyzeks sidste symfoni 2001 Technofan #2, Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Rejseholdet 2000 Location manager Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.