enda

Eigil Jacobsen

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvmordsturisten 2019 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Valhalla 2019 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
De Frivillige 2019 1. instruktørassistent, Indspilningsleder DK/Spillefilm
Før frosten 2018 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 1. instruktørassistent Tv-serie
Darling 2017 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 1. instruktørassistent Tv-serie
Lang historie kort 2015 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Instruktørassistent DK/Spillefilm
En du elsker 2014 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 1. instruktørassistent Tv-serie
Far til fire - til søs 2012 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Labrador 2012 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Carmen & Colombo 2011 1. instruktørassistent Tv-serie
Far til fire - på japansk 2010 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Storm 2009 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 1. instruktørassistent Tv-serie
Far til fire - på hjemmebane 2008 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Vikaren 2007 Instruktørassistent DK/Spillefilm
De unge år 2007 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Frederikke 2007 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
2900 Happiness 2007 1. instruktørassistent Tv-serie
Pandasyndromet 2006 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Far til fire - i stor stil! 2006 1. instruktørassistent (præ-produktion) DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Bagland 2003 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Indspilningsleder Tv-serie
Bjergkuller 2002 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Begravelsen 2002 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Lille mand - lille mand 2002 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Bertram & co 2002 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Grev Axel 2001 Teknisk instruktør DK/Spillefilm
Mirakel 2000 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Plastens forunderlige verden 1999 Foto DK/Dokumentarfilm
Den eneste ene 1999 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Festen 1998 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Det store flip 1997 Fotografassistent DK/Spillefilm
Sekten 1997 Fotografassistent DK/Spillefilm
De største helte 1996 B-fotograf DK/Spillefilm
Elsker, elsker ikke 1995 B-fotograf DK/Spillefilm
Roser og persille 1993 Fotografassistent DK/Spillefilm
Michael Laudrup - en fodboldspiller 1993 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Vanens magt 1992 Foto DK/Dokumentarfilm
Krummerne 2 - Stakkels Krumme 1992 Fotografassistent DK/Spillefilm
Traberg 1992 Fotografassistent DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 B-fotograf DK/Spillefilm
Giselle 1991 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Krummerne 1991 B-fotograf DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Fotografassistent DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
David eller Goliath 1988 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Skyggen af Emma 1988 B-fotograf DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 2. unit DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 B-fotograf DK/Spillefilm
Venner for altid 1987 Fotografassistent DK/Spillefilm
Ballerup Boulevard 1986 Fotografassistent DK/Spillefilm
Venner forever 1985 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Jane Horney 1985 Kameraassistent Tv-serie
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Fotografassistent DK/Spillefilm
Drengen der forsvandt 1984 Fotografassistent DK/Spillefilm
Fremtidens børn 1984 Assistent DK/Dokumentarfilm
Frihedens klokke - en film om N.F.S. Grundtvig 1983 Lys DK/Dokumentarfilm
Høreskadet 1982 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Næsten et menneske 1981 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Langturschauffør 1981 Fotografassistent DK/Spillefilm
Sorteper - Det kan du selv være 1980 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Undskyld vi er her 1980 Fotografassistent DK/Spillefilm
Attentat 1980 Fotografassistent DK/Spillefilm

Som Eigil Jakobsen

Title År Funktion Category
Sangen om en tiger 1988 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Vand (Baby-svømning) 1988 Kameraassistent DK/Dokumentarfilm
Den røde skov - filmisk orakel i 9 billeder 1987 Foto DK/Eksperimentalfilm
Harry Klog 1983 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.