enda

Hans Bülow Ungfelt

(1975 – )

Producer. Født 9/7 1975.

Ungfelt har siden 2004 arbejdet bag kameraet i forskellige roller blandt andet som producer, line-producer og produktionsleder på film og tv-serier herunder hele syv 'Far til fire'-film (2005-2018), 'Sandheden om mænd' (2010), 'MGP Missionen' (2013), 'Nordskov' sæson 1 (2015) og 'Lærkevej' (2009).

Han debuterede som producer med 'Far til fire i solen' (2018).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire i solen 2018 Producer DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Line producer DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Line producer (udvikling) DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Location manager, Location scout DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Produktionsleder DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Line producer DK/Spillefilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Produktionsleder DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Produktionsleder Tv-serie
Mord uden grænser 2015 Produktionsleder (Danmark) Tv-serie
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Produktionsleder DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Securitymand, Produktionsleder DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Produktionsleder DK/Spillefilm
Bag Blixens maske 2011 Produktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Sandheden om mænd 2010 Produktionsleder DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Produktionskoordinator Tv-serie
Far til fire - på hjemmebane 2008 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Make My Day 2008 Produktionskoordinator DK/Kort fiktion
Begravelsen 2008 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Kærlighed på film 2007 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Far til fire - i stor stil! 2006 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Normalerweize 2004 Produktionsleder Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.